Legalább öten meghaltak Colorado Springsben egy LMBTQ szórakozóhelynél történt lövöldözésben

külföld
2022 november 20., 11:19

A rendőrség szerint éjfél körül értesítették őket, hogy a Club Q nevű helyen lövöldözés történt. A Washington Post azt írja, legalább öten meghaltak és tizennyolcan megsebesültek.

link Forrás

A rendőrség szóvivője szerint a gyanúsítottat, aki szintén megsérült, őrizetbe vették, és kórházban kezelik. Arról egyelőre nem osztottak meg semmilyen információt, hogy a fegyveres miért lövöldözött, de úgy tudni, hogy a nyomozásban az FBI is részt vesz. Hogy a gyanúsított is a 18 sebesült között van-e, illetve hogy miként sérült meg, azt nem részletezték. (Washington Post)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.