Cristiano Ronaldótól megválik a Manchester United

angol foci
2022 november 22., 18:01

Ahogy arra számítani lehetett, a klubját és edzőjét, Erik ten Hagot keményen bíráló interjúja miatt kirúgta a Manchester United Cristiano Ronaldót. A bejelentés szerint - amiben a klub és a játékos is megfutja a szokásos tiszteletköröket - a döntés azonnali hatályú. A világbajnokság miatt lesz ideje a portugálnak, hogy új klubot keressen.

Ronaldo visszatérése a Manchesterhez nem lett sikertörténet. Az első meccsén még betalált, aztán elmaradtak a gólok, kiszorult a kezdőből is, ami egyre frusztráltabbá tette a játékost.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.