Hadházy Majka számáról: „Ha a Művész Úr ezek után tovább dolgozik a propanda fellegvárában, akkor felmerülhet két gyanú”

POLITIKA
2022 november 24., 11:57

A politikus is elmondta véleményét a rapper új daláról, amit egyesek rendszerkritikusnak tartanak, mások viszont úgy vélik, a szándék nem is olyan egyértelmű. Mi korábban erről itt írtunk.

Hadházy Ákos azt írja Facebook-oldalán, a dalban vannak igazságok, ami akár kockázatot is jelenthet a rapper karrierjére nézve, de „ha a Művész Úr ezek után tovább dolgozik a propanda fellegvárában, akkor is felmerülhet két gyanú, ha a legjobb szándékkal írta a dalát:

1) engedéllyel tette
2) magáért a szereplésért tette, esetleg az ellenzéki rajongók megnyugtatására” - írja a képviselő.


„Amiben pedig az igazságok ellenére sem mond teljes egészében igazat a dal: azt üzeni, hogy mindenki szemét, a szegény ember meg nem tud mit tenni. Valójában mindannyian felelősek vagyunk - bár eltérő mértékben - azért, ami itt van. És mindannyian tehetünk ellene. A hangsúly a «tehetünkön» van”.

photo_camera Fotó: Hadházy Ákos/Facebook

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.