A kijevi lakások felében még mindig nincs áram

háború
2022 november 25., 07:59
comments 5

A kijevi lakások felében még mindig nincs áram. A városvezetés péntek reggel közölte, hogy a lakásállomány 50 százaléka vészhelyzeti áramkimaradásos üzemmódban működik a szerdai orosz rakétatámadás miatt. A városvezetés szerint a vízellátás már teljesen helyreállt, a fűtés viszont még csak most áll vissza. Csütörtök este Vitalij Klitschko kijevi polgármester azt mondta, hogy a főváros lakóinak 60 százaléka maradt áram nélkül. (BBCRussia)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.