Bencsik András az unokáját félti, miután Novák Katalin melegjogi aktivistákkal egyeztetett

Média
november 25., 6:36
comments 79

Ellenkezést szült a HírTV-ben, hogy Novák Katalin köztársasági elnök szerdán fogadta az LMBTQ-embereket képviselő Háttér Társaság tagjait.

Miután a Vezércikk műsorvezetője többes szám első személyben elmondta a kormány melegekkel kapcsolatos álláspontját, átadta a szót a vendégeknek.

„Nem viccből mondom, tök komolyan, hogy azon gondolkodtam ennek a hírnek az olvastán, hogy lehet, hogy vállalnám is ennek a kezdeményezését. Egy olyan civil szervezetet létrehozni, amelyik az NHTM-embereket fogná össze, ez a normális, heteroszexuális, természetes ösztönű és a másik nem iránt vonzódó embereket jelenti” - válaszolta Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője a Vezércikk című műsorban.

Bencsik „pokoli kockázatnak” látná, ha a „másságos” emberek közül valaki „befurakodna” az unokája óvodájába.

Ókovács Szilveszter, az Operaház igazgatója se tartaná jó ötletnek, ha Novák esetleg máskor is egyeztetne a Háttér Társasággal, mondván, úgyis minden intézkedés érint mindenkit.

Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum igazgatója pedig arról beszélt, hogy tiszteletben kell tartani az ő életét is, ami elmondása szerint arról szól, hogy szereti a feleségét, imádja a „kölykét”, szeretne még több gyereket, valamint ő egy heteroszexuális és fehér férfi. Demeter úgy érzi, azt próbálják elérni, hogy helyeselje, amit „ők” gondolnak a világról. (via hvg.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt