Konkrétan nyakig a sárba ragadva, a redőnybe kapaszkodva állt saját otthonában a férfi, akire az olasz tűzoltók találtak Ischián

külföld
2022 november 26., 17:07

Erős videó pörög az olasz interneteken egy férfiról, aki a Nápolyhoz közeli szigeten, Ischián történt, tragikus földcsuszamlás túlélői közé tartozik.


Az olasz napilap, a Corriere della Sera által is közzétett felvételen látható, ahogy a férfi a sötétben, nyakig áll a sárban, ami elnyelte az otthonát.
A péntek esti videót a tűzoltóság készítette. A férfi egy redőnybe kapaszkodott, egészen hajnalig várta, hogy valakik megmentsék. A tűzoltók azt kiabálják neki a felvételen, hogy próbáljon talpon maradni, meg fogják menteni. „Két perc, érkezünk, addig ne mozogjon” - ígéri a videón hallható tűzoltó.

Szombaton hajnalban, az éjszakai heves esőzések okozta földcsuszamlás után tizenhárom ember eltűnését jelentették Ischia szigetén. A nápolyi partoknál fekvő sziget északi részén lévő Casamicciola Terme településen megindult domboldal maga alá temetett egy házat, több autót pedig a tengerbe sodort. Az egyik autóban ketten ültek, amikor a vízbe került, őket sikerült kimenteni. A hatóságok a sziget lakóit felszólították, hogy maradjanak otthon, ne akadályozzák a mentést.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt