Lengyelország megadóztatná a Barátság vezeték déli ágán érkező orosz olajat

külföld
2022 november 26., 08:00
comments 5

Lengyelország szankciókat szeretne a Barátság vezeték északi szakaszára, hogy jogi indokot teremtsen arra, hogy felmondhassa a meglévő szerződéseket Oroszországgal, írja a Portfolio. Varsó korábban, Németországgal együtt vállalta, hogy az év végéig teljesen leválnának az orosz olajról. Ha ez megtörténik, csak a vezetékrendszer déli ágán lévő országok, Magyarország, Szlovákia és Csehország juthatnak hozzá az olcsó nyersanyaghoz.

Az érintett országok számára egy tarifarendszert vezetne be Lengyelország.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt