Zelenszkijjel fotózkodott Novák Katalin Kijevben

POLITIKA
2022 november 26., 11:15

„Itt vagyok Kijevben az ukrán elnök meghívására. Ahol baj van, ott segítünk”, posztolta Facebook-oldalára a magyar köztársasági elnök. A közzétett képen Novák Katalin mellett Volodimir Zelenszkij ukrán elnök, Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnök és Alexander De Croo belga kormányfő látható. Novák és hivatala semmilyen részletet nem közölt az utazásról, ami a háború kitörése óta eltelt kilenc hónap alatt a legmagasabb szintű magyar látogatás Ukrajnába.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.