A Magyar Katolikus Egyház felment az Instagramra és TikTokra

vallás
2022 november 28., 17:10
comments 8

Elindult a Magyar Katolikus Egyház központi Instagram- és TikTok-oldala – közölte a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia sajtóosztálya.

photo_camera A tarcali Áldó Krisztus szobor pirkadatkor hat éve húsvétkor. Fotó: Czeglédi Zsolt/MTI

A közösségi oldalakon az egyház híreit, eseményeit, közleményeit találják meg az odalátogatók, továbbá lelki útravalókkal is hirdetik majd az evangélium tanítását az olvasóknak – írták, bízva abban, hogy ezeken a csatornákon közvetlenebb kommunikációra nyílik lehetőség.

A Magyar Katolikus Egyház közösségimédia-felületei az instagram.com/katolikus.official és a tiktok.com/@katolikus.official oldalon érhetők el. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt