A világ legszomorúbb karácsonyfáját sikerült felállítani Londonban

ünnep
2022 november 29., 10:46

Norvégia 1947 óta minden évben küld egy fenyőt Londonba, hálából az ország második világháború alatti támogatásáért. Azonban a fa, amit idén küldtek, szállítás közben kicsit leeresztett, mert mire Londonba ért, és elkezdték felállítani a Trafalgar téren, nem tűnt túl pompázatosnak.

link Forrás

Ryan Love író Twitteren azt írta a fenti képhez, hogy már kezdi azt gondolni, „valami felbosszantotta Norvégiát”, és más is megjegyezte a kommentek között, hogy szép a fa, de érdekelné, hogy „hol van a másik fele”. A Mirror cikke szerint nem ez az első eset, hogy a norvégok által küldött fa – mondjuk ki – ronda, már a tavalyi karácsonyfát is többen kritizálták, amiért „félholtnak” tűnt.

Egész biztos viszont, hogy a fával szállítás közben történt valami, mert kivágásakor még egész pofás volt.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.