Nem lehet lenyugtatni a világbajnok mexikói bokszolót, aki megverné Messit

világbajnokság
2022 november 29., 11:29

A mexikói Saul „Canelo" Alvarez elég jó boszkoló. Négy különböző súlycsoportban lett világbajnok, és egy napja azon dühöng, hogy Lionel Messi az öltözőben a Mexikó elleni győzelem után meggyalázta a mexikói mezt.

Ezt onnan vette, hogy kikerült egy videó a Mexikó legyőzését önfeledten ünneplő argentin játékosokról.

link Forrás

Ha elsőre nem vette észre, ebben van egy jelenet, ahol a földön van egy mexikói mez, amit Messi a cipőjével odébb bök.

Alvarez ezután beindult Twitteren. Előbb megkérdezte a követőit, hogy látták-e, hogy Messi a mexikói mezzel és zászlóval törölte fel a padlót. Majd hozzátette, hogy ahogy ő tiszteli Argentínát, úgy Messinek tisztelni kell Mexikót, a focista pedig imádkozhat Istenhez, hogy ne fussanak valahol össze.

photo_camera Alvarez, nem a Messi elleni meccse előtt Fotó: SARAH STIER/Getty Images via AFP

Többen próbálták lenyugtatni Alvarez, például Cecs Fabregas, aki azt írta neki, hogy sem Messit nem ismeri, sem a fociöltözőket, ugyanis minden mezt a földre dobnak, azokat is, amiket a játékosok viseltek, pláne nagy győzelmek után. Ezeket aztán kimossák.

Ugyanazt próbálta elmagyarázni a felhevült bokszolónak Kun Agüero is. Arra kérte Alvarezt, hogy ne csináljon ebből ügyet, mert nem ért a focihoz. Az összeizzadt mezek szerinte is a földre kerülnek mindig, és ha jobban megnézi a felvételt, Messi a cipője levétele közben rúgta odébb a mezt véletlenül.

Alvarezt ezzel nem sikerült békíteni, Agüerót is elkezdte sértegetni, aki erre visszaválaszolt, most itt tartanak. A bokszoló pedig közben nyilvánvalóan kamu fotóval tüzeli magát és a rajongóit.

És akkor még egyszer a jelenet:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.