Újabb momentumos csatlakozott inkább a DK frakciójához

POLITIKA
2022 november 29., 10:07
comments 23

Hat év után otthagyta a Momentumot Bodrozsán Alexandra, a párt kecskeméti önkormányzati képviselője, aki Facebookon azt írta, már tájékoztatta a párt vezetését arról, hogy a munkát „a Demokratikus Koalíció közösségében” folytatja.

photo_camera Fotó: Bodrozsán Alexandra/Facebook

„Önkormányzati képviselőként szívügyem és hivatásom is egyben a kecskemétiek érdekeinek eredményes és hatékony képviselete. Ehhez egy olyan szövetségesre leltem, aki biztosítja a szervezeti és szakmai támogatást a további fejlődéshez, és a helyi építkezéshez” – írta Bodrozsán, hozzátéve, hogy céljai „nem változtak”. „Továbbra is elszántan fogok küzdeni az európai értékekért, egy jobb és élhetőbb Kecskemétért, hazánkért.”

Nem Bodrozsán az első, aki mostanában a Momentumból a DK-hoz igazolt. Legutóbb Déri Tibor újpesti polgármester lépett ki a Momentumból és csatlakozott a DK frakciójához.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.