Drónfelvétel készült arról, hogy mekkora pusztítást végzett a földcsuszamlás Ischián

külföld
2022 november 30., 13:14
comments 1

Videó jelent meg az olasz napilap, a Corriere della Sera oldalán. A drónfelvételt az újság megbízásából a főleg élő videós közvetítésekre specializálódott ügynökség, az AGTW készítette.

A videón jól látszik, mekkora pusztítást végzett a sárlavina a Nápolyi-öbölben fekvő Ischia szigetén. A katasztrófa péntekről szombatra virradóra csapott le a szigetre, és különösen nagy károkat okozott Casamicciola községben. Nyolc ember meghalt, négyet továbbra is keresnek. Az olasz polgári védelmi hivatal vezetője a tragédia után úgy nyilatkozott, annak, hogy a földcsuszamlás ekkora károkat tudott okozni, részben oka az illegálisan épített házak elszaporodása.

A helyszínről jelenleg is fut élő közvetítés, azt itt lehet nézni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt