Nemzetközi online kutatásban mérik fel, mennyire jellemző a magyarokra a munkafüggőség

TUDOMÁNY
2022 november 30., 10:00
comments 2

Online kérdőívvel méri fel a magyarok munkához való viszonyát, illetve esetleges munkafüggőségét az ELTE PPK Klinikai Pszichológia és Addiktológia Tanszéke egy nemzetközi kutatás keretében.

photo_camera Fotó: ALAIN JOCARD/AFP

A projektben mintegy 60 ország vesz részt, és többek között olyan kérdésekre keresik a választ, hogy hogyan dolgoznak a magyarok, mennyire érzik magukat jól vagy rosszul a munkahelyükön, vannak-e munkamániás munkatársaik/főnökeik, esetleg ők maguk is azok-e, és hogy más országokhoz képest jobban vagy kevésbé mutatják-e a munkamánia tüneteit.

A kérdőív kitöltése teljesen anonim, nagyjából 15-20 percet vesz igénybe, és ide kattintva lehet kitölteni. A kitöltők részletes visszajelzést is kapnak saját magukkal kapcsolatban.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt