Világszerte Bad Bunnyt hallgatták a legtöbbször Spotifyon 2022-ben

ZENE
2022 december 01., 20:46
comments 5

Idén a Puert Ricó-i rapper-énekes, Bad Bunny számait streamelték a legtöbbször világszerte. Ez már a harmadik év, amikor ő került az éves Spotify-toplista élére, korábban egy zenésznek sem jött össze a triplázás. A második helyen Taylor Swift végzett, őket követte Drake, The Weeknd és a BTS.

Bad Bunny
photo_camera Bad Bunny Fotó: MICHAEL TRAN/AFP

Bad Bunny Un Verano Sin Ti című ötödik stúdióalbuma volt idén a leggyakrabban streamelt lemez is, már a megjelenését követő első héten 350 milliószor játszották le, amivel rekordot döntött. A második legtöbbet hallgatott lemez Harry Stylestól a Harry's House lett, a harmadik Olivia Rodrigótól a SOUR.

Bad Bunny egyébként is jó szériában van: a 28 éves rapper albuma idén a Billboard 200 első helyét is elérte, ráadásul ez az első teljesen spanyol nyelvű lemez, aminek ez sikerült. Nemrég szintén ő volt az első latin előadó, akinek a lemezét nevezték a Grammy legjobb album kategóriájában. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.