Benzinvadászat Belbudán

energia
2022 december 05., 14:27
comments 31

Az első járványhullám idején a kormány a parkolási díjak eltörlésével vette fel a harcot a koronavírussal, és rendszeresen kellett 20-30 percet köröznöm egy parkolóhelyért a lakásunk körül. Akkor tanultam meg, hogy alighanem ez az értelmetlen környezetszennyezés és időpocsékolás tud a legközelebb vinni az ideg-összeroppanáshoz. Amikor hétvégén hallottam, hogy kezdenek kiszáradni a benzinkutak, arra gondoltam, a lelki épségem érdekében kiveszek egy szabadnapot: bevásárlok szépen mikuláscsokikból, felrakatom végre a téli gumit, és megtankolok.

Abban biztos voltam, hogy munkaidő után pokoli állapotok lesznek az utakon, és semmiképpen nem akartam dugóban állva araszolni egyik benzinkúttól a másikig. A 444-nek küldött olvasói levelek alapján világos volt, hogy országszerte sok helyen nincs ársapkás benzin, de naivan azt gondoltam, hogy Belbudán, az ország szívében azért csak találok egyet észszerű időtávon belül.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.