Egy üveg borért szorított kést az idős nyugdíjas torkához

bűnügy
2022 december 06., 17:20

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Edelényi Rendőrkapitányság az ellen a 22 éves szendrői férfi ellen, aki december harmadika éjfél mászott be egy ház ablakán, ahol értékek után kutakodott.

A Police.hu beszámolója szerint

a férfi magához vett többek között egy üveg bort, illetve más szeszes italokat, továbbá kisebb értékeket. Ezt követően a konyhában felébredő 86 éves tulajdonosra térdelt, és kést szorított a rémült idős ember nyakához.

A megtámadott nyugdíjas a kés ellenére sem tudott pénzt adni, de sikerült kiszabadulnia a szorításból és segítséget kérni. A rendőrök rövid időn belül azonosítottak, elfogták és előállították a támadót.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.