Városrendészeket vezényelt ki a II. kerület, hogy irányítsák a benzinkutaknál kialakult gigantikus forgalmat

POLITIKA
2022 december 06., 11:10
comments 14

Akkora torlódások alakultak ki a II. kerületben a benzinkutaknál, hogy az már balesetveszélyes helyzeteket idéz elő, írja friss Facebook-bejegyzésében Őrsi Gergely, a kerület polgármestere, aki ezért városrendészeket vezényelt ki a benzinkutak környékére, hogy azok tereljék a forgalmat.

"Kedvezményes üzemanyaggyártást ha akarnánk se tudnánk szervezni, viszont ahol balesetveszélyt tapasztalunk, ott igyekszünk segíteni" - írta, példaként a Hűvösvölgyi út-Nagykovácsi utca elágazását említve.

"Sajnos nem tudjuk, meddig alakulnak ki hasonló forgalmi helyzetek a töltőállomások környékén, és azt sem tudjuk, mikor hova érkezik üzemanyag, de a jelen helyzetben kialakuló torlódásokra figyelünk, és ahol tudunk segítünk" - írta Őrsi. Hogy Budán sem egyszerű benzint vásárolni, azt hétfőn kollégánk, Urfi Péter is megtapasztalta, aki fél Budát bejárta, hogy a végén korlátlan optimizmusából fakadóan csak félig tankolja meg az autóját piaci áras benzinnel, már az m1-m7-es kivezetőjén.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.