Lopott autóval vitték el a vastelepre a lopott autót

bűnügy
2022 december 08., 14:43
comments 1

Bajai rendőrök összehangolt akcióban fogtak el két bandatagot, akik a gyanú szerint novemberben betörtek egy bajai és egy vaskúti ingatlanra, ahonnan összesen négy személygépkocsit, két motorkerékpárt, egy autószállító trélert, valamint járműalkatrészeket és szerszámokat vittek el.

A 32 éves bandatag a gyanú szerint más ingatlanokba is betört, összesen három személyautót, egy motorkerékpárt, kézi szerszámokat és egy birkát is ellopott. A 26 éves bandatagot lopások miatt hallgatták ki a rendőrök. Egy alkalommal a korábban ellopott autóval húzták a vastelepre a frissen eltulajdonított járművet.

A banda harmadik, 22 éves tagját december elején fogták el, miközben az egyik lopott autóval közlekedett. Eljárást indítottak ellene egyedi azonosító jel hamisítása és kábítószer birtoklása miatt.

A társaság negyedik tagját még keresik a bajai nyomozók. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt