Lopott autóval vitték el a vastelepre a lopott autót

bűnügy
2022 december 08., 14:43
comments 1

Bajai rendőrök összehangolt akcióban fogtak el két bandatagot, akik a gyanú szerint novemberben betörtek egy bajai és egy vaskúti ingatlanra, ahonnan összesen négy személygépkocsit, két motorkerékpárt, egy autószállító trélert, valamint járműalkatrészeket és szerszámokat vittek el.

link Forrás

A 32 éves bandatag a gyanú szerint más ingatlanokba is betört, összesen három személyautót, egy motorkerékpárt, kézi szerszámokat és egy birkát is ellopott. A 26 éves bandatagot lopások miatt hallgatták ki a rendőrök. Egy alkalommal a korábban ellopott autóval húzták a vastelepre a frissen eltulajdonított járművet.

A banda harmadik, 22 éves tagját december elején fogták el, miközben az egyik lopott autóval közlekedett. Eljárást indítottak ellene egyedi azonosító jel hamisítása és kábítószer birtoklása miatt.

A társaság negyedik tagját még keresik a bajai nyomozók. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.