A polgármester szerint háromezer forint jutalmat kaptak a II. kerületi tanárok, az egyik iskolában jótékony célra költik

oktatás
2022 december 09., 15:05
comments 15

Fejenként háromezer forint jutalmat osztott ki a tankerület a II. kerületi iskolák tanárai, oktatást segítő szakemberei és technikai dolgozói közt, írja Őrsi Gergely polgármester.

A Klebelsberg Kuno Általános Iskola és Gimnáziumban ez összesen 216 ezer forintot jelent, amiből inkább jótékonysági bejglizést és teázást szerveznek vasárnapra.

Frissítés: a Közép-Budai Tankerületi Központ szombaton délután azt írta a lapunknak, hogy nem igaz, hogy 3000 forint karácsonyi jutalmat adtak a pedagógusoknak. A Klebelsberg Kuno Általános Iskola és Gimnázium intézményvezetője támogatást kért a tankerülettől pedagógus karácsonyi ünnepség szervezésére, ezt a pénzt adták oda az intézménynek. Ezt a pénzt csak a kért célra lehet fordítani, személyes juttatásokra, jutalmakra nem használható fel - írják.

photo_camera Fotó: Sóki Tamás/MTI/MTVA

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt