Ismét szexuális erőszakkal vádolják a Backstreet Boys énekesét

külföld
2022 december 09., 15:39

Szexuális zaklatással vádolják Nick Cartert, a Backstreet Boys tagját. Állítólagos áldozata szerint Carter 2001-ben egy koncert utáni dedikálásról magával vitte az akkor 17 éves Shannon Ruthot, hogy a turné buszon - Ruth szerint alkoholos - „VIP dzsúzzal” kínálja, majd orális szexre kényszerítse. Carter mindent tagad.

photo_camera Nick Carter Fotó: ALBERTO E. RODRIGUEZ/AFP

Az autizmussal élő Ruth azt állítja, Carter még azután is erőszakoskodott, mikor látta, hogy a lány sír, sőt az ágyhoz vezette, majd „retardált kis kurvának” nevezte, mikor az „könyörgött, hogy hagyja abba”. A dokumentumok szerint Ruth ekkor fertőződött meg HPV vírussal. „Az utóbbi 21 év fájdalommal, zavarodottsággal és szégyennel telt” - mondta Ruth, aki elmondása szerint önkárosítást is végzett magán, mindezért pedig Carter a felelős.

„A több mint 20 évvel ezelőtti állítólagos esetről tett állítás nemcsak hogy jogilag megalapozatlan, de teljességgel valótlan is” - állt a Carter ügyvédjei által publikált nyilatkozatban. A vádlott és csapata szerint Ruthot manipulálták, hogy hamisan vádolja Cartert, és szerintük az egész ügy egy opportunista ügyvéd által elkövetett sajtóvisszaélés.

Nem ez az első alkalom, hogy Cartert szexuális erőszakkal vádolják. 2017-ben Melissa Schuman, a Dream nevű pop együttes egykori énekese azzal vádolta az énekest, hogy amikor 18 éves Carterrel együtt dolgozott egy tévéműsoron, a férfi a lakására hívta, és megerőszakolta. Az ügyészek akkoriban kivizsgálták Schuman keresetét, de elévülés miatt végül elutasították. (Euronews)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt