Komoly áramkimaradást okozott egy kalandvágyó leguán Floridában

külföld
2022 december 09., 16:52

A floridai, hírhedten invazív leguánok egyik különösen kalandvágyó példánya nagyméretű áramkimaradást okozott Lake Worth Beach városában. Helyi hatóságok nagy szabású üzemzavarról számoltak be, állításuk szerint egy leguán „érintkezésbe került” (feltehetőleg belezuhant) egy transzformátorral, elpusztítva önmagát, egyúttal áramtalanítva a város egy jelentős részét. Nemsokkal később helyreállt az áramellátás.

A leguánok gyakran zavarják meg a forgalmat, áskálódnak építmények alatt, hideg időben pedig gyakran látni, ahogy lehullanak a fákról. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt