Törölnek másfélmilliárd fiókot a Twitterről

TECH
2022 december 09., 14:19
comments 4

Másfélmilliárd inaktív fiókot távolítanak el a Twitterről, hogy felszabadítsák a fölöslegesen foglalt felhasználóneveket. Elon Musk posztja szerint olyanokat törölnek, akik évek óta nem léptek be.

photo_camera Elon Musk Fotó: ADRIEN FILLON/Hans Lucas via AFP

A tulajdonos másik tweetjéből kiderült az is, hogy a jövőben mindenki tudni fogja, ha valamelyik posztjának korlátozták a terjedését, hogy pontosan miért, és hogyan kérhet felülvizsgálatot. Pár héten belül nyilvános lesz az is, melyik posztot mennyien látták, hasonlóan a videókhoz.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt