Fidesz: A dollárbaloldal megrendelésre segíti a forint elleni támadást

idióta rekordok
2022 december 10., 13:33

A Fidesz-frakció azt reagálta Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció „árnyék-miniszterelnökének” a kijelentéseire:

„A dollárbaloldal megrendelésre segíti a forint elleni támadást.”

A Fidesz-frakció szerint „Dollár Klára” és az árnyékemberei megrendelést kaptak azoktól, akik a forintot támadják. Ezt szolgálják azzal, hogy egy határt átlépve pánikkeltő üzeneteket, hamis híreket terjesztenek – írták, utalva Kocsis Máté minapi bejelentésére.

A Fidesz azt írta:

„A Soros-féle spekulánsok a forint elleni támadással pénzt keresnek. Dollár Klára azért terjeszt rémhíreket, mert ez a megrendelőinek az érdeke.”

Jó kérdés, hogy vajon ma milyen közleményt adna ki az MSZMP, ha elmarad a rendszerváltás.
photo_camera Jó kérdés, hogy vajon ma milyen közleményt adna ki az MSZMP, ha elmarad a rendszerváltás. Illusztráció: Fortepan / Szalay Zoltán

Egyébként, amikor Orbán Viktor 2010-ben hatalomra jutott, kb. 267 forintot ért egy euró. Tizenkét évvel később, nagyrészt kétharmados fideszes kormányzás után 419 forintba kerül egy euró.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.