Miután kiesett a világbajnokságról, síelés közben eltörte a lábát a német válogatott kapusa

németország
2022 december 10., 12:16

Síelés közben eltörte a lábát Manuel Neuer, a Bayern München és a német labdarúgó-válogatott kapusa, így a mostani szezonban már nem léphet pályára.

A 36 éves kapus szombaton maga adott hírt a balesetéről és a sérüléséről.

„Mit mondhatnék, az év vége jobban is alakulhatott volna...” - írta az Instagramon a begipszelt lábú játékos.

„Szerettem volna kitisztítani a fejemet síeléssel, de eltörtem a lábam. A tegnapi operáció jól sikerült, köszönöm az orvosi csapatnak! Ezzel együtt fáj a tudat, hogy a mostani idény számomra véget ért” - közölte.

Neuer és a német válogatott az eredeti tervei szerint még Katarban lenne a világbajnokságon, de már a csoport után búcsúztak a vébétől. (MTI alapján)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.