Halálos baleset: többször is a levegőbe emelkedtek, végül egy tv-torony kerítésén átrepülve értek földet Hegyeshátnál

baleset
2022 december 12., 17:28
comments 12

Egy férfi meghalt, egy pedig súlyosan megsebesült egy autóbalesetben vasárnap este a hegyeshátsáli tv-toronynál. Gersekarát felől Hegyhátsál irányába tartottak a megengedettnél jóval nagyobb sebességgel egy nyári gumival felszerelt BMW-vel. Egyikőjüknek sem volt jogosítványa, az autó biztonsági rendszerét egy öv nélküli vakcsattal verték át.

Nem tudni melyikük vezette az autót, amikor az egy bukkanót követően letért az útról, egy bekötőútnál a levegőbe emelkedett, és csak közel 50 méter múlva ért először földet. A BMW ezt követően többször is a magasba pattant a szántóföldről, hogy végül a tv-torony kerítése felett átrepülve a torony mellett megálljon.

A túlélőre ittas állapotban találtak rá, és először azt mondta, egy buliból hazafelé menet kilökték egy autóból. (112press)

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.