Tiborcz István többkötetes szerző lett, újabb könyve a hajózásról szól

POLITIKA
2022 december 14., 17:37
comments 18

Megjelent a második könyv, amelyen társszerzőként van feltüntetve Tiborz István, a miniszterelnök veje: ezúttal a magyar hajózás és a MAHART-székház története adta a témát.

A könyv másik szerzője – akárcsak az előző alkalommal – Zsigmond Gábor, a Közlekedési Múzeum főigazgató-helyettese. A Hazának használj! – Az Adria-palota története című kiadványról korábban itt írtunk. A szerzőpáros új kötete a Dunán és tengeren – A magyar hajózás és palotája címet viseli.

A Blikk ezt írta róla: „A Dunán és tengeren című kötet valóban igazán ízléses, számos remek korabeli fotóval illusztrált, minőségi papírra nyomtatott, szép kiállítású kiadvány lett, a hajózás szerelmesei, illetve a magyar hajózás története iránt érdeklődők figyelmét biztosan felkelti majd.”

Mint arra a lap is felhívja a figyelmet: az Adria-palota és a MAHART-székház egyaránt Tiborcz István érdekeltségébe tartozik.

A kétnyelvű – magyar és angol – könyvhöz 8900 forintos áron lehet hozzájutni a boltokban.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.