Elhunyt Siniša Mihajlović

futball
2022 december 16., 17:40

53 éves korában elhunyt Siniša Mihajlović, a szerb labdarúgás legendás alakja. Mihajlović 1991-ben tagja volt a BEK-győztes Crvena Zvezda csapatának, 2000-ben a Lazióval, 2006-ban pedig az Internazionaléval lett olasz bajnok, miután a Juventust bundabotránya miatt utólag megfosztották a bajnoki címtől.

Siniša Mihajlović 2012-ben, a szerb válogatott szövetségi kapitányaként a Skócia elleni világbajnoki selejtezőmérkőzésen.
photo_camera Siniša Mihajlović 2012-ben, a szerb válogatott szövetségi kapitányaként a Skócia elleni világbajnoki selejtezőmérkőzésen. Fotó: GRAHAM STUART/AFP

Az olasz első osztály hivatalos közleményben búcsúzott Mihajlovićtól, aki aktív labdarúgó karrierje után edzőnek állt, és volt a szerbek szövetségi kapitánya, illetve egykori csapata, a Sampdoria edzője is.

Mihajlovićnál 2019-ben diagnosztizáltak leukémiát. (Via The Guardian)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.