Már lehet szánkózni és sífutni a Normafán

sport
2022 december 17., 11:56
comments 1

Sportolásra alkalmas szórt hóval várja a szánkózni, sífutni vágyókat a Normafa – közölte a Hegyvidéki Önkormányzat a hvg.hu cikke szerint.

Mint írják, a behavazott részek ingyenesen használhatók, de a későbbiekben a Szent Anna-kápolna melletti sífutópálya – hasonlóan más síterepekhez – díjkötelessé válik. A jegyhez a későbbiekben a karbantartott és este kivilágított pályán kívül öltözési, zuhanyozási lehetőség is kapcsolódik.

Azonban az Anna-réti szánkópálya – amely a közkedvelt játszótér alatt található – a későbbiekben is ingyenesen használható. A lesiklópálya még nem üzemel, de remélik, hogy a következő években ott is elkészülhet a felújítás.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.