Végleg lezárul az Amber Heard-Johnny Depp per

bulvár
2022 december 19., 16:32

Amber Heard lezárta volt férje, Johnny Depp rágalmazási ügyét. Heard az Instagramon azt írta, hogy „nehéz” döntést hozott a rendezés érdekében, és hozzátette, a döntés „nem engedmény volt”.

Johnny Depp 50 millió dollárra perelte be volt feleségét, Amber Heardöt rágalmazás miatt, miután Heard „családon belüli erőszak áldozatának” nevezte magát egy véleménycikkben, és bár nem említette névvel Deppet, a színész szerint mindenki úgy értette, hogy ő volt a tettes, ezzel pedig Depp szerint volt felesége tönkretette a karrierjét. A hat hétig tartó nyilvános tárgyalás végén az esküdtek bűnösnek találták Heardöt Depp rágalmazásában.

A hónap elején Heard fellebbezést nyújtott be az ügyben, és kérte az esküdtszék ítéletének megváltoztatását vagy új eljárás lefolytatását. A színésznő azonban hétfőn azt írta az Instagramon, hogy „az amerikai jogrendszerbe vetett hitét elvesztette.”

„Még ha az Egyesült Államokban benyújtott fellebbezésem sikeres is lesz, a legjobb eredmény a perújítás lenne. És ezt egyszerűen nem tudom újra átélni” - írta.

A perről Mészáros Juli kollégám írt cikksorozatot. (BBC)