Orosz rakéták csapódtak be éjszaka a Naftohaz Harkiv megyei létesítményébe

háború
2022 december 20., 17:55

Orosz rakéták csapódtak be december 20-án éjjel a Naftohaz egyik olaj- és gázipari infrastrukturális létesítményébe Harkiv közelében.

A Naftohaz vezetője, Olekszij Csernisov a Facebookon számolt be erről. Hangsúlyozta, hogy senki sem sérült meg. „A becsapódások következtében azonban nagy kiterjedésű tűz ütött ki, amelynek oltását most végzik a szakemberek” – írta.

A veszteségeket később mérik fel, miután a mentők befejezték munkájukat. Csernisov biztos benne, hogy minden kárt helyrehoznak.

link Forrás

(via epravda.com)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.