A nagymama miccsreceptje miatt törtek be egy családhoz Romániában

bűnügy
2022 december 21., 14:49
comments 1

Vajdahunyadon azért tört be egy bűnbanda egy lakásba, mert a családi mészárszéken árult miccs receptjét akarták megszerezni - írja a Főtér a román Digi24 alapján. A 64 éves nőt két unokájával együtt megkötözték a betörők, és a receptet követelték a nagymamától. A család egyik közeli barátja talált az áldozatokra.

Az nem derült ki, hogy a miccs titkát megszerezték-e, de a lakást végül kirabolták, 37 ezer lej (több mint hárommillió forint) készpénz mellett ékszereket és egyéb értéktárgyakat is elloptak. Az eset szeptemberben történt, de csak most derült ki, amikor a betörést elkövető, csuklyát viselő két férfit a rendőrség őrizetbe vette.

photo_camera „Krumplifőzelék miccsel..." Fotó: Németh Szilárd / Facebook


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.