Holtesttet találtak egy repülő futóműaknájában, ami Gambiából érkezett az Egyesült Királyságba

baleset
2022 december 21., 18:40

Egy fekete férfi holttestét találták meg a TUI légitársaság egyik repülőgépének futóműaknájában. A gép Gambia fővárosából, Banjulból utazott a London melletti Gatwick reptérre. A gambiai kormányt ezen a héten értesítette a december 5-én történt esetről a sussexi rendőrség.

A Tui légitársaság egyik gépén történt az eset.
photo_camera A Tui légitársaság egyik gépén történt az eset. Fotó: NICOLAS ECONOMOU/NurPhoto via AFP

A halott férfit egyelőre nem sikerült azonosítani, ugyanis nem voltak nála iratok, amelyből a neve, életkora, állampolgársága vagy akár úticélja kiderült volna. Gambia kormányszóvivő azt mondta, zajlik a nyomozás és DNS-tesztet is végeznek, hogy kiderítsék a személyazonosságát. (ABC News)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.