18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Zelenszkij a karácsonyi herszoni támadásról: Azért gyilkolnak, hogy megfélemlítsenek, és mert örömüket lelik benne

háború
2022 december 24., 13:07
comments 19

Felakavaró fotókat tett közzé a mai herszoni támadásról Volodimir Zelenszkij ukrán elnök. Zelenszkij, utalva a Twitter erőszakos fotókra vonatkozó gyakorlatára ezt írja:

"Ez nem érzékeny tartalom, Ukrajnában ez a valóság. Herszon. Karácsony este előtt, a belváros. Terror és gyilkosság, hogy megfélemlítsenek, és mert örömüket lelik benne. A világnak látnia kell micsoda elemi gonoszság ellen harcolunk. #oroszországterrorállam"

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt