Leszakadt a lelátó egy egyiptomi kosármeccsen, huszonheten megsérültek

sport
2022 december 25., 10:52

Legalább huszonheten megsérültek Gízában, amikor összeomlott az egyik lelátó egy kosárlabdameccsen, írja az egyiptomi egészségügyi minisztériumra hivatkozva az AP. A leszakadt székek egy része a nézőkre esett, de életveszélyes sérülésekről nem számoltak be.

photo_camera Fotó: STRINGER/Anadolu Agency via AFP

埃及籃球賽看台崩塌 球迷慘摔27傷|A fan stand collapsed during the Egyptian Super basketball Cup #Shorts

▶訂閱頻道好片不漏看:http://youtube.com/channel/UCKs2nbiCJbfN_U_QShakr7A?sub_confirmation=1▶訂閱即新聞原創影音頻道:https://www.youtube.com/channel/UCsMREcBGKYKBaSZ1jnoWWiw?sub_co...

Egyiptomban most tartják az országos kosárlabda-szuperkupát, a baleset a bajnokság fontos meccsén, a címvédő Al-Ahly és az alexandriai Ittihad összecsapásán történt a gízai Hassan Moustafa Sportcsarnokban. A helyi média szerint a lelátót túlterhelték a lelkes szurkolók. A meccset az eset után leállították.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.