Kényszerleszállást hajtott végre Ferihegyen a Ryanair Brüsszel–Bukarest járata

közlekedés
2022 december 27., 19:55
comments 3

Kedd este kezdett terjedni a hír a Flightradar24 Hungary fb-csoportban, hogy Budapesten szakította meg útját műszaki ok miatt a Ryanair Brüsszel–Bukarest járata. A Repülőtéri Hivatásos Tűzoltóparancsnokság egységei a futópályán vizsgálták át a repülőgépet.

Kérdésünkre a Budapest Airport közölte, hogy „a Ryanair Brüsszel–Bukarest járata technikai probléma miatt megszakította útját Budapesten 176 utassal és 9 fős személyzettel a fedélzetén.

A leszállást követő ellenőrzés során a szakértők nem találtak semmilyen anomáliát, tűzre utaló nyomot a repülőgépen.

A gép egyelőre Budapesten parkol, az utasokat pedig egy másik repülőgép szállítja tovább Bukarestbe még az este folyamán”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.