Egerben már fel is aprították a város karácsonyfáját és elbontották a karácsonyi díszítést

ünnep
2022 december 29., 7:06
comments 2

Van, aki vízkeresztig vár a karácsonyfa lebontásával, van, aki hamarabb lép, Egerben is ez történt. A heol írta meg, hogy a Dobó téren máris feldarabolták a 14 méteres fát, és eltüntették a karácsonyi díszítést is. Aki nem látta, így nézett ki a karácsonyi Dobó tér:

A lapnak adott tájékoztatás szerint a korai karácsonyfa bontás oka az, hogy a szilveszteri rendezvényt szervező Agria Film Kft. a szombati események zavartalansága miatt megrendelte a bontást a városgondozástól.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt