Egerben már fel is aprították a város karácsonyfáját és elbontották a karácsonyi díszítést

ünnep
2022 december 29., 07:06

Van, aki vízkeresztig vár a karácsonyfa lebontásával, van, aki hamarabb lép, Egerben is ez történt. A heol írta meg, hogy a Dobó téren máris feldarabolták a 14 méteres fát, és eltüntették a karácsonyi díszítést is. Aki nem látta, így nézett ki a karácsonyi Dobó tér:

link Forrás

A lapnak adott tájékoztatás szerint a korai karácsonyfa bontás oka az, hogy a szilveszteri rendezvényt szervező Agria Film Kft. a szombati események zavartalansága miatt megrendelte a bontást a városgondozástól.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.