Meghalt Anita Pointer

ZENE
2023 január 01., 06:57

Hetvennégy éves korában meghalt Anita Pointer, a Pointer Sisters egyik alapító tagja. Szombat este Los Angeles-i otthonában a családja körében érte a halál, írja a CNN.

A négy Pointer nővér több mint 50 évvel ezelőtt kezdett énekelni a kaliforniai Oaklandben. Kezdetben Bonnie és June énekelt, majd Anita és Ruth is beállt közéjük. Első albumuk 1973-ban jelent meg. Egy évvel később elnyerték első Grammy-díjukat a Fairytale-ért. Az együttes három Grammyt nyert, 1973 és 1985 között 13 amerikai top 20-as slágerük volt.

June Pointer 2006-ban, Bonnie Pointer 2020-ban halt meg.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.