Bedarált egy repülőgép-hajtómű egy alabamai reptéri munkást

baleset
2023 január 02., 14:41

Az alabamai Montgomery repülőterén meghalt az amerikai földi személyzet egyik alkalmazottja, miután egy repülőgép hajtóművébe került munka közben. A baleset szombaton 15 óra körül történt, a munkást az American Airlines Group leányvállalata, a Piedmont Airlines alkalmazta.

A Nemzeti Közlekedésbiztonsági Tanács közölte, hogy a tragikus baleset akkor történt, amikor az American Airlines Embraer 170-es gépe legalább egy járó motorral parkolt a kapuban. „Az előzetes jelentés két-három héten belül várható” – közölték.

Az Egypt Air Embraer 170-ese 2021. január 15-én.
photo_camera Az Egypt Air Embraer 170-ese 2021. január 15-én. Illusztráció: Amir Makar/AFP

„Szomorúan értesültünk az AA/Piedmont Airlines egyik csapattagjának tragikus elvesztéséről. Gondolataink és imáink a családdal vannak ebben a nehéz időszakban” – nyilatkozta Wade A Davis, a repülőtér ügyvezető igazgatója. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.