Egy floridai betörő a rendőrségtől kért segítséget, hogy elhordják a lopott cuccot

idióta rekordok
2023 január 03., 17:29
comments 4

A floridai Poincianában letartóztattak két embert, miután egyikük saját kezűleg hívta a 911-et, hátha segítenek elvinni a holmikat a házból, ahová betörtek. A hívás után a sheriff megállapította, hogy a házban senki sem lakik, de az épületen belül találtak egy férfit és a barátnőjét, akiket már amúgy is kerestek, mert nem sokkal korábban loptak egy helyi boltból.

Amíg a járőrök a gyanúsítottakkal beszélgettek, a nő elárulta, hogy ő hívta a 911-et, mert a segítségüket akarta kérni a cuccok elszállításában. Ezenkívül azt is szerette volna, ha már ott vannak, akkor fuvarozzák el őket a reptérre, mert a barátjával New Yorkban szerették volna tölteni a hétvégét. Végül a rendőrségre vitték be őket. Az esethez a sheriff hivatala külön képregényt is készített:

link Forrás

(APNews)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.