Felcsúton 800 millióból építenek téli műfüves focipályát

építészet
2023 január 03., 20:59

A válság ellenére sem áll le a felcsúti fociakadémia fejlődése, hiszen a 2022/2023-as szezonban összesen 1,16 milliárd forintnyi TAO-támogatást hagyott nekik jóvá a Magyar Labdarúgó Szövetség. Az Mfor cikke szerint ebből 335 millió forint utánpótlás-nevelésre és személyi jellegű ráfordításokra megy el, 825 millió forintot ingatlanberuházásra költenek. Bár már 4 csillagos hotelt építettek a TAO-támogatásokból, most kiderült, hogy ezzel sem lett kész a mű.

link Forrás

A lap az akadémia sportfejlesztési programja alapján azt írja, hogy 800 millió forint téli fedett, 50x80 méteres műfüves pályát építenek az akadémián tanulók számára, „hogy a téli hónapokban is folyamatos és színvonalas edzést tudjunk számukra biztosítani”. További 25 millió forint pedig különböző díjakra megy el. A fedett műfüves pálya megvalósulásának időpontja 2023. június.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.