Jeremy Renner a kórházból szelfizett a hókotróbalesete után

baleset
január 04., 14:16
comments 6

Kórházi ágyából köszönte meg Jeremy Renner színész a támogatást és a jókívánságokat, melyeket hétvégi súlyos hókotróbalesete óta kapott. „Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat. Túlságosan kivagyok ahhoz, hogy gépeljek” - állt a szelfije alatt, amin jól látszik, hogy a fél arca tele van zúzódásokkal. A posztját számos híres kollégája kommentálta további jókívánságokkal.

link Forrás

Az 51 éves színészt meg kellett műteni, mert tompa mellkasi traumát és ortopédiai sérüléseket szenvedett, amikor újév napján a hókotrója alá esett, és a 6,5 tonnás jármű áthajtott rajta.

Renner otthona a Tahoe-tó fölött a Sierra Nevada-hegységben van, Renóban. Újévkor majdnem egy méter hó esett ott, ami miatt a színész egyik családtagja a hóban rekedt az autójával, Renner pedig a hókotróval kiszabadította. Ezután kiszállt a járműből, hogy beszéljen a rokonával, de a hókotró elindult, ő pedig próbált közben beszállni, hogy megállítsa, ekkor történt a baleset.

Az elmúlt két hétben a hatalmas hóviharok és bombaciklon miatt számos hasonló, sőt halálos kimenetelű baleset történt emberekkel hókotrás vagy -lapátolás közben. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.