Pár órán belül lába kelt a szobornak, amit a Rammstein énekesének állítottak

külföld
január 04., 17:36
comments 1

Hatvanadik születésnapja alkalmából szobrot állítottak Till Lindemann-nak, a Rammstein frontemberének Rostockban. Csakhogy a bronzszobor még 24 órát sem állhatott a rocksztár gyerekkori háza előtt, ugyanis ismeretlen tettesek meglovasították. Így nézett ki:

link Forrás

A lopásról értesítették a helyi rendőrséget, most szemtanúkat keresnek.

Úgynevezett hűlt hely.
photo_camera Úgynevezett hűlt hely. Fotó: BERND WUSTNECK/dpa Picture-Alliance via AFP

A szobrot egy Roxxy Roxx nevű művész készítette, akinek egy korábbi, másik énekesről mintázott szobrát is ellopták már. A Bildnek azt mondta, számított erre, de abban reménykedett, hogy legalább Lindemann szerdai születésnapjáig a helyén marad a szobor. Egyébként nem kapott reakciót a szoborra a zenekar menedzsmentjétől, és csak azért csinálta, mert szereti a zenéjüket. (Bild via Blikk)

Till Lindemann koncert közben a mexikói Tolucában 2022. december 2-án.
photo_camera Ez nem a szobor, hanem Till Lindemann koncert közben Fotó: Eyepix/NurPhoto via AFP


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.