Magyar snowboardos tarolt le síelőket Ausztriában

baleset
január 05., 10:51
comments 29

A síelők.hu szúrta ki a helyi újságban, hogy egy magyar snowboardos egyedül indult fel a Rosenkranz (K jelű a térképen) csákányos lifttel.

A helyi újság arról ír, a csákány kicsúszott a lábai közül, így végül két kézzel kapaszkodott bele, de egy meredek szakaszon elesett, és visszacsúszott a lejtőn. A mögötte érkezők közül sokan még ki tudtak térni előle, de sokakat elütött.

Az esetről videó is készült.

A mögötte érkezők közül négyen megsérültek, egyiküket mentőhelikopter vitte el, hárman maguk jutottak el a kórházba.

A 18 éves snowboardos segítségnyújtás nélkül hagyta el a helyszínt. A helyi rendőrség néhány órával később megtalálta. A nyomozást befejezték, közölte a helyi ügyészség.

(via 24.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.