Elmarad a Fekete Vonat Budapest Park-os fellépése

ZENE
2023 január 09., 18:15
comments 20

„Kedves Fekete Vonat-rajongók! Mi is csak nemrég értesültünk arról, hogy legnagyobb szívfájdalmunkra a 2023. május 6-ra meghirdetett koncert rajtunk teljesen kívülálló, személyes okokból mégsem kerül megrendezésre,” posztolta Facebook-oldalán a Budapest Park.

A Fekete Vonat szombaton tartotta visszatérő koncertjét az Sportarénában. A fellépést követően a trió egyik tagja, Mohamed Fatima, arról posztolt, hogy veszteséges volt a buli. Egy kommentelőnek válaszolva az énekesnő az eseményről azt írta, hogy

„Még várunk. Elvileg 15 nap és kiderül, hogy mit mutatnak a számok, de mi a Beattel már a koncert után azt az infót kaptuk, hogy veszteséges volt a koncert és még mi tartozunk.A koncert viszont nálam is többet ért mint bármi! Végre megélhettük 20 év emlékét…Szóval minden rosszban a jót kell táplálni.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.