Szinte már egy fal sem maradt állva Szoledarban Zelenszkij szerint

háború
január 10., 9:31

Heves harcok folynak Bahmutnál és Szoledarban - erről Volomidir Zelenszkij ukrán elnök beszélt késő esti videójában. Azt mondta, Szoledarban már a falak sem állnak, a földön pedig orosz katonák holttestei hevernek. Viszont az ukránok kitartanak, és nem valószínű, hogy az oroszok körbe tudják venni a várost.

A brit védelmi minisztérium legfrissebb hírei szerint Oroszország és a Wagner zsoldoshadsereg gyakorlatilag már átvette az irányítást Szoledarban.

Ukrán tisztviselők arra figyelmeztetnek: Moszkva arra készül, újabb csapatokat küld Ukrajna fővárosába, Kijevbe.

(Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt