Tárgyaltak a kormánnyal, de nincs megállapodás Budapest rezsitámogatásáról

Budapest
2023 január 10., 20:34
comments 12

„Nem jutott megállapodásra a főváros a kormánnyal Budapest rezsitámogatásának ügyében” - számolt be Kiss Ambrus általános főpolgármester-helyettes az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Elmondása szerint "korrekt szakmai párbeszédet folytattak le Láng Zsolt kormánybiztossal," bízik benne, hogy mielőbb lesz egyezség. Kiss elárulta:

a főváros egyenlege jelenleg közel 17 milliárd forintos mínuszban van, feladatai ellátásához mindenképpen szükséges állami támogatás.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.