Deutsch Tamás stadionüzemeltetést tanít a Milton Friedman Egyetemen

sport
2023 január 11., 11:18

Három tárgyat is tanít Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője a Milton Friedman Egyetemen (korábbi nevén: Zsigmond Király Főiskola):

  • Köz- és magánjog I-II.
  • Sportdiplomácia
  • Labdarúgó stadionok üzemeltetése.

Deutsch 2010 óta az MTK elnöke, de 1998-tól 2002-ig sportminiszter is volt. Akkoriban az ő nevéhez fűződött a stadion-beléptetőkapus fejlesztési program, ami végül kudarcba fulladt.

Deutsch Tamás 2022. november 8-án Nagykátán
photo_camera Deutsch Tamás a szankcióellenes országjáráson beszél Nagykátán Fotó: botost/444

Az egyetem honlapja szerint Deutsch a Nemzetközi és Politikatudományi Tanszéken oktat. Nem ő ott az egyetlen politikus, de a KDNP-s Simicskó István csak óraadóként szerepel.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.