Egy vödör fűvel a kezében sétált Kaposváron

bűnügy
2023 január 11., 06:26
comments 3

Vádat emeltek három kaposvári férfival és egyikük élettársával szemben, akik nagy tételben foglalkoztak marihuána terjesztésével.

Az első rendű vádlottat tavaly áprilisban fogták el a rendőrök a város központjában, ahol egy vödör fűvel a kezében sétált. Az ügyészség szerint a vádlottak közül hárman szervezetten vettek részt a kereskedésben, albérletükben porciózták, csomagolták és árulták a marihuánát.

photo_camera Fotó: police.hu

A férfi nemcsak unokatestvérét és élettársát vonta be az üzletbe, hanem 12 éves gyerekét is, többször ő adta át a marihuánát az egyik vevőnek. A vádlott, aki közben más ügyben börtönbe került, több mint másfél millió forint bevételre tett szert.

Az ügyészség mindegyik kereskedőre fegyházbüntetést kért.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.