Kurtucz Csaba váltja Bajkai Istvánt a Magyar Ökölvívó Szakszövetség élén

POLITIKA
2023 január 14., 15:34

Egyhangúlag Kurtucz Csabát, korábbi hatszoros szupernehézsúlyú bajnokot választották meg a Magyar Ökölvívó Szakszövetség (MÖSZ) új elnökének a Magyar Sport Házában tartott szombati rendkívüli tisztújító közgyűlésen.

Elődje, a MÖSZ-t 2019 óta irányító fideszes parlamenti képviselő, Bajkai István decemberben jelezte, hogy nem tudja folytatni a munkát, ezért kellett rendkívüli közgyűlést tartani.

Bajkai István, a Fidesz országgyűlési képviselője beszédet mond a Vasvári Pál-szobor avatásán a Magyar Nemzeti Múzeum kertjében 2021. március 13-án.
photo_camera Bajkai István, a Fidesz országgyűlési képviselője beszédet mond a Vasvári Pál-szobor avatásán a Magyar Nemzeti Múzeum kertjében 2021. március 13-án. Fotó: Mohai Balázs/MTI/MTVA

A 40 éves Kurtucz Csaba civilben közgazdász, ökölvívóként szerepelt világ- és Európa-bajnokságon. Nemcsak bokszban, hanem például tekvondóban, kick-boxban és kempóban is magyar bajnok – írja az MTI.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.